alle kategorier

Produkter

Forside>Produkter>API 610 pumpe

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
VMC Series vertikal posepumpe

VMC Series vertikal posepumpe


● Lodret posepumpe

● Lodret pumpe  

● VS6

● API 610 VS6 pumpe

e-mail: [e-mail beskyttet]

Vigtigste tekniske data

● Hoved: 0-800m
● Kapacitet: 0-800m3/t
● Pumpetype: Lodret
● Tryk: 10 Mpa
● Temperatur: -180-150 °C
● Materiale: Støbt stål, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

Applikationer

● Denne serie af pumper er meget udbredt i petrokemiske, kulkemiske, kryogene teknikker, kondensatudvinding, flydende gasteknik, olieraffinering, kraftværker, rørledningstrykregulering, havvandsafsaltning og andre industrier og områder.

● Det er især velegnet til transport af lavtemperaturmedier, let forgasningsmedier osv., såsom naturgas, ethylen, flydende ammoniak, kondensat, lette kulbrinter og olieprodukter mv.

Konkurrencefordel

● Rullelejestruktur påføres med tynd oliesmøring. Det er designet med et specielt smøreoliecirkulationssystem og lejet har en god smøreeffekt. I mellemtiden er der vandkøling og luftkølende struktur, velegnet til forskellige arbejdsforhold og forbedrer lejelevetid.

● Balancekammeret kan tilsluttes til indløbet. Hvis mediet er let at fordampe, kan det også forbindes med det sekundære pumpehjul for at øge trykket i tætningskammeret, reducere muligheden for forgasning og øge sikkerheden og pålideligheden.

● Det første trins pumpehjul anvender et sugehjul, som har god sugeevne og kan forkorte pumpens indføringsdybde.

● Strukturen af ​​flerpunktsstøtte i glidelejer anvendes, og spændvidden mellem lejerne er designet til at opfylde kravene i API-standarder. De høje slidbestandige materialer til lejer er vedtaget for at sikre stabil drift af pumpen.

● Profilsvejset struktur er vedtaget i suge- og afgangssektionen, uden støbefejl og stærk trykbærende kapacitet.

● Tromle-skive-strukturen bruges til at afbalancere den aksiale kraft og justerer automatisk den aksiale spillerum under drift. Dette kan opnå en fuldstændig balance af aksial kraft, hvilket får lejet til at køre uden aksial belastning. Pumper kan have en længere levetid og er sikrere at betjene

UNDERSØGELSE