alle kategorier

Produkter

Forside>Produkter>API 610 pumpe

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763070241324.jpg
LY serie vertikal dykpumpe

LY serie vertikal dykpumpe


● Lodret nedsænket pumpe

● Lodret pumpe  

● VS4

● API 610 VS4 pumpe

e-mail: [e-mail beskyttet]

Vigtigste tekniske data

● Flowområde: 2~400m3/t
● Hovedrækkevidde: ~150m
● Sub-liquid dybde: op til 15m
● Anvendelig temperatur: ~450 °C
● Materiale: Støbt stål, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

Applikationer

● Denne serie af pumper er meget udbredt i kemikalier, petroleum, raffinaderier, stål, kraftværker osv.

Konkurrencefordel

● Akseltætningen er ikke i kontakt med mediet, og der er intet lækagepunkt for den dynamiske tætning. Forseglingen bruger en labyrintforsegling eller en pakningsforsegling for at forhindre mediet i at lække udad.

● Lejet anvender et dobbeltrækket vinkelkontaktkugleleje, som er monteret på akslen ved hjælp af en lejebøsning for at lette justeringen af ​​rotorens aksiale position. Den er smurt med tynd olie og udstyret med vandkøling for at sikre, at temperaturen i oliekammeret er inden for et sikkert område, hvilket gør pumpen mere sikker og længere.

● Dampisoleringssystemet forhindrer effektivt rotoren i at låse sig på grund af hurtig størkning af mediet efter nedlukning.

● Udløbsrøret har en side-ud (VS4) struktur og er forsynet med en speciel teleskopisk kompensationsstruktur for at forhindre stress forårsaget af termisk ekspansion.

● Pumper vedtager designteorien om fleksibel aksel og tager multipunktsstøttestruktur. Support point span opfylder API 610 standardkrav.

● Bøsninger fås i forskellige materialekonfigurationer for at passe til forskellige driftsforhold, såsom siliciumcarbid, fyldt tetrafluorethylen, grafitimprægnerede materialer, duktilt jern og så videre.

● Pumper er forsynet med konisk akselstruktur for at have høj koaksialitet, nøjagtig positionering og pålideligt transmissionsmoment.

● Pumpesuget er udstyret med et filter til at filtrere det pumpede medium for at forhindre blokering.

UNDERSØGELSE