alle kategorier

Produkter

Forside>Produkter>API 610 pumpe

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
DSG serie vandret højtryks flertrinspumpe

DSG serie vandret højtryks flertrinspumpe


● Vandret højtryks flertrinspumpe

● Mellem lejetype pumpe

● BB5

● API 610 BB5 pumpe

e-mail: [e-mail beskyttet]

Vigtigste tekniske data

DSG
DSH
Flow rækkevidde5 ~ 730m3 / h 45 ~ 1440
Hovedområde~ 3200m3200m (6000r/min)
Anvendelig temperatur-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Designtryk~35 MPa~35 MPa
Applikationer

● DSG-seriens pumper bruges hovedsageligt i kedelfødevand, raffinaderier, termiske kraftværker, kulkemisk industri, byvandsforsyning, vandbehandling, petrokemiske og andre industrier. Den er især velegnet til transport af væsker, brændbare, eksplosive, giftige, høje temperaturer og højt tryk, såsom flydende petroleumsgas, lette kulbrinter, kedelfødevand osv.

● DSH-seriens pumper bruges hovedsageligt i olieudvinding, kulkemisk industri, afsaltning af havvand, kraftværker og så videre. Det kan også bruges i gråvandspumpe, mager methanolpumpe, kemisk gødning, mager væskepumpe og rig væskepumpe i kulkemisk industri.


Konkurrencefordel

● Trykdelene af pumpehuset og pumpedækslet er fremstillet ved smedning, hvilket gør driften mere sikker og mere pålidelig.

● Både pumpehus og pumpehjul er forsynet med en tætningsring. Afstanden og hårdheden er i overensstemmelse med API 610-standarden. Reservedelene er nemme at udskifte og har lang levetid.

● Der er styrenøgler og positioneringsstifter. Ved transport af højtemperaturmedie udvider pumpen sig og strækker sig til den ikke-drevne ende, hvilket ikke påvirker forbindelsen mellem pumpe og drivmaskine. Betjeningen er sikrere og mere pålidelig.

● Selvsmørende glidelejer og tvangssmøring glidelejestrukturer kan bruges afhængigt af akselkraften og hastigheden.

● Den indre kerne vedtager den integrerede ekstraktionsstruktur, som kan realisere vedligeholdelse og inspektion af pumpen uden at flytte indløbs- og udløbsrørledningerne.

UNDERSØGELSE