alle kategorier

Produkter

Forside>Produkter>API 610 pumpe

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
DMS serie vandret delt flertrinspumpe

DMS serie vandret delt flertrinspumpe


● Vandret delt flertrinspumpe

● Mellem lejetype pumpe

● BB3

● API 610 BB3 pumpe

e-mail: [e-mail beskyttet]

Vigtigste tekniske data

● Kapacitet: 2400 m3/t
● Hoved: 2000m
● Tryk: 35Mpa
● Temperatur: -40-200 °C

Applikationer

● Denne serie af pumper bruges hovedsageligt i olieudvinding, petrokemiske, kemiske, kulkemikalier, rørledningstransport, havvandsafsaltning, kraftværker osv. Den kan også bruges i gråvandspumper og methanol-mager pumpe i kulkemisk industri, høj -tryk hydraulisk energigenvindingsturbine i den kemiske industri, og magert væskepumpe og rig væskepumpe, der bruges i gødnings- og ammoniakanlæg og så videre.

● Pumper bruges under typiske driftsforhold, såsom kedelfødevand på kraftværket, afkoksning og fosforfjernelse på stålværker, oliefeltsvandinjektion og andre højtryksanvendelser.

Konkurrencefordel

● Det første trins pumpehjul er af sugedesign, og det har god kavitationsydelse. Løbehjulet er placeret ryg mod ryg, så den aksiale kraft bliver automatisk afbalanceret uden balancemekanismen i kompliceret struktur. Dette forenkler pumpestrukturen og letter transporten af ​​medium med faste partikler.

● Pumpeindløb og -udløb er anbragt på pumpehuset. Pumpen kan skilles ad ved blot at åbne pumpedækslet og lade pumpehuset stå ved uden at fjerne indløbs- og udløbsrørledningerne. Vedligeholdelsen er enkel og bekvem.

● Lejer kan anvende selvsmørende glidelejestruktur og tvangssmøringslejestruktur afhængigt af akselkraft og hastighed.

● Alle friktionspar er lavet af materialer med høj hårdhed og slidstyrke, så de er ikke lette at bide. Roterende ærmer og ring er hærdet på overfladen, hvilket ikke kun sikrer høj hårdhed og hårdhedsforskel, men er også svære at bide. Den er velegnet til at transportere fast-flydende tofaset medium og reducere erosion af partikler. Pumpens levetid og pålidelighed er garanteret.

UNDERSØGELSE